Assessing the viability of producing nixtamalised foods through additive manufacturing and rheological analysis Assessing the viability of producing nixtamalised foods through additive manufacturing and rheological analysis Omar Castillo Vargas / martes, 25 de noviembre de 2025 0 0 Calificaión del artículo: Sin calificación Leer más
Assessment of the stability of oregano nanoemulsions by dielectric spectroscopy Assessment of the stability of oregano nanoemulsions by dielectric spectroscopy Omar Castillo Vargas / martes, 25 de noviembre de 2025 0 0 Calificaión del artículo: Sin calificación Leer más
Physicochemical, Rheological, and Structural Changes in Corn Tortilla Chips Partially Substituted by Soy and Opuntia Flour Dehydrated by Infrared Radiation Physicochemical, Rheological, and Structural Changes in Corn Tortilla Chips Partially Substituted by Soy and Opuntia Flour Dehydrated by Infrared Radiation Omar Castillo Vargas / martes, 25 de noviembre de 2025 0 0 Calificaión del artículo: Sin calificación Leer más
Adsorptive potential of two natural enterosorbents for removing aflatoxin B1 under simulated gastric and small intestinal conditions Adsorptive potential of two natural enterosorbents for removing aflatoxin B1 under simulated gastric and small intestinal conditions Omar Castillo Vargas / martes, 25 de noviembre de 2025 0 0 Calificaión del artículo: Sin calificación Leer más
A green approach modifications of TiO2 thin films for UV photophysical applications A green approach modifications of TiO2 thin films for UV photophysical applications Omar Castillo Vargas / martes, 25 de noviembre de 2025 0 0 Calificaión del artículo: Sin calificación Leer más